Wat heeft SDS mij te bieden?

● Wandeltochten inclusief vervoer naar de startlocatie;

● Midweektochten (2x per maand);

● Een zelf georganiseerde wandeltocht;

● Het verenigingsblad “De Start”;

● Het landelijke wandelprogramma van de KWBN;

● Het Wandelsportmagazine van de KWBN;

● De Nationale Sportpas met kortingen bij diverse bedrijven.

Hoe gaat dit bij SDS in zijn werk?

De leden stellen elk jaar een programma van ongeveer 16 wandeltochten samen. De plaatsen waar we wandelen, liggen gewoonlijk in een straal van 120 km rond Rotterdam.

De meeste wandeltochten worden op zaterdag gelopen. De vereniging organiseert het busvervoer. Wanneer je meewilt, meld je je tijdig, dat wil zeggen minimaal één week van te voren, aan.

We verzamelen op twee opstapplaatsen in Rotterdam, namelijk Zuidplein en het busstation aan de Conradstraat nabij het Centraal Station. We rijden gezamenlijk met personenbusjes naar de startplaats van de wandeling. Daar kun je in eigen tempo de door jou gekozen afstand afleggen (variërend van 5 tot 30 km.) Wel word je binnen een redelijke tijd op de vertrekplaats verwacht om samen aan de terugreis te beginnen.

Belangstelling?

Wanneer je een keer mee wilt als introducé kun je contact op nemen met de secretaris, Dick Minnema (tel. 010–4127409), e-mail dhminnema@xs4all.nl.