Aanmelden als lid

Wanneer je belangstelling hebt om lid te worden van onze vereniging is de procedure als volgt.

Je neemt via het formulier op deze website contact op met de secretaris. Hij zal dan aan jou een aantal gegevens vragen en vervolgens de procedure doornemen met betrekking tot het eventueel aanmelden als introducé voor een eerstvolgende wandeltocht.

Aan de hand van jouw ervaringen kun je besluiten wel of geen lid te worden. Wanneer je het nog niet zeker weet, kun je je nog één keer aanmelden als introducé voor een volgende tocht, maar dan betaal je het introducétarief dat € 4,60 hoger is dan het ledentarief.

De contributie bedraagt per maand € 4,60.

Opzeggen lidmaatschap

Het schriftelijk opzeggen van het lidmaatschap van de vereniging kan op elk moment van het jaar plaatsvinden. Hierop is één uitzondering: wanneer je het lidmaatschap per 1 januari wilt opzeggen, dient dit voor 1 november te gebeuren. De reden hiervan is dat de bond bij de vaststelling van de jaarlijkse bijdrage, die wij als vereniging moeten betalen, uitgaat van het aantal leden dat op 1 november lid is. Wanneer je na 1 november maar wel per 1 januari het lidmaatschap opzegt, betekent dit dat wij als vereniging ook voor jou voor dat hele jaar nog een bijdrage aan de bond moeten betalen.